måndag 11 september 2017

Matlagningskurs med Liselotte Forslin

I veckan som var hade vår verksamhetsgrupp nöjet att laga lunch tillsammans med Liselotte Forslin, matskribent, receptutvecklare, matstylist och kokboksförfattare till 20(!!!) kokböcker. 

På två timmar rodde alla tillsammans ihop en fyrarätterslunch, smarr!

Meny för dagen:

Pumpasoppa med dukkah, pumpakärneolja och koriander
Ogräspizza med rökt lax och kapris
Sallad freekeh, färska aprikoser, labnehost och krispig charlottenlök
Chockladkaka med svarta bönor


Mat förenar och kring ett köksbord knyts nya kontakter och vänskaper, idéer föds och frodas. Foto: Liselotte Forslin

Pumpasoppa med dukkah. Foto: Liselotte Forslin

Härlig sallad med freekeh, färska aprikoser, labneh och krispig schalottenlök. Foto: Liselotte Forslin

Vilka pizzabagare. Så här snygga pizzor kan inte jag göra. Foto: Liselotte Forslin

Hela gänget samlade för att njuta sin goda lunch jag skapat för dem som de själva lagade galant. Foto: Liselotte Forslin

Foto: Liselotte Forslin

Besök gärna Liselotts blogg här: http://blogg.alltommat.se/liselotteforslin/